Ea este cea mai mare sustinatoarea a lui Jador! Cum au fost surprinsi impreuna! Iata ce marturisire neasteptata a facut fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Jador a parasit de curand competitia "Puterea dragostei", insa isi doreste enorm sa revina pentru a se reintalni cu Simina.

Desi a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei" si a crezut foarte mult in ideea ca isi va gasi perechea potrivita, Jador a fost nevoit sa plece din competitie, dupa ce fostii lui colegi l-au votat in acest sens.

Jador a parasit show-ul "Puterea dragostei", cu un gust amar lasat de colegii sai, pe care, de altfel, i-a considerat prieteni pana in ultimul moment, dar care l-au dezamagit profund.


De curand, Jador a publicat o imagine in care apare alaturi de bunica lui, pe care o iubeste enorm si despre care sustine ca a fost cea mai mare sustinatoare a lui in competitie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Ea este mamaia mea! Care ma votat si ma voteaza sa revin in casa pentru Simina! Si a zis ca ea crede in sentimentele noastre!", a scris Jador.