Sta cu ea din interes? Ricardo a dat cartile pe fata: a dezvaluit ce simte de fapt pentru Raluca

Autor: Bogdan Mihai

Lucrurile au luat o turnura neasteptata in Casa "Puterea Dragostei" dupa ce Ricardo s-a reintors si a reusit sa o cucereasca pe Raluca.

Marele pierzator a fost Adrian, care a fost parasit, lucru probabil la care nu se astepta!

Multi spun ca Ricardo a ales sa se intoarca pe interes in casa; acesta a tinut insa sa clarifice lucrurile si sentimentele lui fata de Raluca intr-o postare pe contul lui de Instagram.

"A inceput o poveste frumoasa intre noi2! O poveste in care doar eu stiu cat am luptat sa ma intorc pentru Raluca.

Este o persoana minunata, cu un suflet imens, care se pune pe ea pe locul 2 pentru fericirea celor din jur.

"Sunt fericit ca am langa mine o astfel de persoana! Am luptat pentru ca de la inceput am simtit ceva dar mi-a fost teama sa recunosc, dar toate in viata se intampla cu un scop.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

"Vreau sa mai spun ca nu am venit pentru publicitate, reclama, bani...toate aceste lucruri le am acasa ❗️", a scris Ricardo, pe contul lui de Instagram.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.