HOROSCOP 2019. Minerva: "Balanta este zodia anului! Va straluci!" Previziuni pentru toate zodiile

Autor: Daniela Iliuta

HOROSCOP 2019. Minerva a dezvăluit previziunile astrologice pentru anul 2019 pentru fiecare zodie

"Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.",

a spus Minerva.

HOROSCOP 2019 BERBEC: Dorința de a lua viața în piept, martie și aprilie luni speciale. Cei care au ziua de naștere în aproape de 21 martie să se aștepte la schimbări majore, benefice. Vor experimenta mari transformări spirituale. Vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenie, activități de grup.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

HOROSCOP 2019 GEMENI: Vor căuta un nou loc de muncă, posibil să-și dorească o schimbare în interes profesional. Problema principală va ține de relații, se rup undeva pe la jumătatea anului. Călătoriile și relațiile vor avea loc din septembrie până la sfârșitul anului. Vine ceva de plătit din urmă. Vor dori să nu fie deranjați de alții, dar e cam greu. Trebuie să fie atenți la buget, la ce vor face cu banii.

Principala provocare va fi echilibrarea vieții de familie, sentimentale și a carierei.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.