Adrian, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita! Iata cu cine s-a intalnit, la scurt timp de la plecarea sa din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2019, 11:40

Adrian a parasit emisiunea "Puterea dragostei" si a revenit in tara, nerabdator sa o revada pe Larisa.

Adrian a fost nevoit sa paraseasca emisiunea "Puterea dragostei", in urma unui joc de culise intre Bianca si None. Concurentul a parasit astfel "casa iubirii", spunandu-le tuturor ca nu isi doreste sa se mai intoarca si ca se va concentra pe admiterea la facultate.
Dupa eliminare, Adrian a postat un mesaj pe contul lui de Instagram in care a facut mai multe marturisiri.

"Rămâneți cu bine.. Aici a fost.. Sunteți mereu in inima mea, să nu uitați! Vă doresc tot binele din lume și o să mă văd cu susținătorii mei să facem fotografii! Sunt convins și știu sută la sută că am ajuns la o mulțime de oameni in casa prin amuzamentul meu și sinceritatea mea! Știu perfect câți dintre voi m-ați votat și câți susținători adevărați am avut!
Noi #TeamStilatii, chiar puteam facem istorie în emisiunea aceasta! Pentru că știam că am o mulțime de susținători. Eu voi rămâne oricum acel om sincer și nu mă voi ascunde niciodată!

Pentru nimic în lume!
"Nu îmi place falsitatea și minciuna! Nu spun eu, spun majoritatea publicului de acasa că: -Sunt cel mai sincer concurent!", a scris Adrian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La  scurt timp dupa plecarea sa din casa "Puterea dragostei", Adrian s-a revazut cu nimeni alta decat Larisa, cea pe care, de altfel, o astepta sa revina in emisiune pentru a incerca sa formeze impreuna un cuplu. Planul acestuia s-a destramat insa, in timpul galei de sambata, cand ceilalti concurenti au decis sa il voteze pentru a parasi competitia.