Filiz si Baris, "palma" grea din partea destinului! Afla ce veste cutremuratoare vor primi cei doi, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(10)

Aflata in sala de judecata pentru a finaliza divortul de Cemil, Filiz primeste o veste naucitoare.

Vestea ca tatal lor este pe moarte ii intristeaza peste masura pe fratii Elibol, chiar daca parintele s-a dovedit, in repetate randuri, iresponsabil in ceea ce-i priveste pe copii.

Salvarea lui Fikri poate veni din partea fiicei sale mai mari, Yeliz, tanara despre care nimeni nu stie nimic. Spre mirarea fratilor Elibol, Yeliz isi face aparitia in casa lor mai repede decat si-ar fi inchipuit.

Filiz si Baris continua sa isi planifice viitorul impreuna si doar un pas ii mai desparte de reusita. Cand nimeni nu se astepta, Sukran, mama tinerei, va fi protagonista unui episod dureros din care fratii Elibol vor avea enorm de suferit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Aflata in sala de judecata pentru a finaliza divortul de Cemil, Filiz primeste o veste naucitoare. Filiz si Baris primesc o palma grea din partea destinului.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.