Da totul pe faţă la “Bravo, ai stil!”. Catalin Botezatu s-a indragostit!

Autor: Daniela Iliuta

Aparitia impecabila a tinerei aspirante la titlul de cea mai stilata femeie din Romania i-a impresionat total pe jurati.

Una dintre concurentele celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, reuseste sa ii cucereasca pe juratii emisiunii, atat cu tinuta sa vestimentara, cat si cu atitudinea de adevarat model. 

Catalin Botezatu nu isi poate lua ochii de la ea si ii face complimente pe banda rulanta acesteia, fiind aratata drept exemplu contracanditatelor ei, atat pentru atitudine, postura, cat si pentru stylingul reusit in editia din aceasta seara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

“Te rog sa ramai asa, cu pozitia piciorului; acea curbura de la gleza in jos este perfecta.

Asa trebuie sa pozeze o femeie care vrea sa se impuna, care este puternica si sexi, in acelasi timp. Cu acesti ciorapi ai reusit sa creezi acea senzatie de pasare, de picioare de egreta. Ai picioare superbe, o pozitie a corpului stilata si cultivata in timp. Totul este aproape perfect”,
subliniaza Catalin Botezatu.

Cine este concurenta care reuseste sa ii uimeasca pe jurati veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.