Florarii online si trandafiri criogenati - Doua trenduri intr-o crestere exploziva

Author: Bogdan Mihai

Internetul ne-a deschis usa catre uriase posibilitati de informare si imbunatatire a vietii.

De exemplu, cumpraturile online au influentat deosebit de mult comertul, facand din cumparaturi o activitate pe care o faci mult mai usor si mai rapid. Magazine online exista absolut pentru orice produs, inclusiv pentru flori si buchete.

Florariile online devin tot mai cunoscute pe zi ce trece, tocmai datorita beneficiilor ce tin in general de mediul online. Daca pana acum nu te-ai gandit sa comanzi flori dintr-un magazin online, acum este cu siguranta momentul sa o faci.

O florarie online are si alte avantaje pe langa faptul ca iti este foarte usor sa cumperi ceva. Orice companie care a migrat in mediul online este o companie moderna, ale carei valori rezoneaza cu tehnologia si dezvoltarea continua a mediului de business. Este evident ca o astfel de afacere ofera si produse in cele mai moderne forme la ora actuala. Florariile online nu fac exceptie de la regula. Din astfel de magazine online poti comanda trandafiri criogenati sau nemuritori, o foarte moderna varianta de a oferi cuiva clasicul trandafir.

Trandafir criogenati

Trandafirii criogenati sunt un excelent cadou care exprima modernitate si eternitate. Situat sub o cupola de sticla sau intr-o cutie, trandafirul criogenat este unul care a trecut printr-un proces de deshidratare la rece. Acest proces dureaza saptamani intregi si se realizeaza in dispozitive cu vid, dupa ce trandafirii sunt coborati la temperaturi foarte joase.

Trandafirii rezultati au un aspect identic cu cei proaspeti, insa durata lor de viata este mult mai mare. Un trandafir criogenat sub cupola, tinut in conditii corespunzatoare, poate sa isi pastreze aspectul chiar si 25 de ani! Restul florilor nu rezista nici o fractiune din acest timp, nici chiar cele plantate. Astfel, varianta criogenata este excelenta atunci cand vrei ca aspectul trandafirului sa nu se mai degradeze dupa doar cateva zile.

De ce florarie online?

Asa cum am mentionat deja, magazinele online iti pot usura foarte mult viata. Florile achizitionate dintr-un astfel de magazin vin cu avantajul ca pot fi livrate oricand si oriunde. Astfel nu mai esti nevoit sa te plimbi prin florarii in cautarea buchetului ideal, avand posibilitatea ca in doar cateva click-uri sa faci o comanda.

In plus, florariile online au de multe ori o oferta mai moderna decat cele traditionale, incluzand si cutii cu flori sau trandafiri criogenizati. Daca esti in cautarea unui astfel de cadou este evident ca o florarie online este primul loc in care sa cauti.
Surprizele placute ne fac viata mai frumoasa, iar un buchet sau o cutie de flori livrata la usa persoanei dragi ii va insenina cu siguranta ziua. Este foarte usor sa faci o surpriza cuiva atunci cand apelezi la o florarie specializata in livrari. Buchetul va fi unul foarte apreciat, iar efortul pe care tu il depui este minim!

O florarie online iti ofera libertate si flexibilitate. Fie ca oferi un trandafir criogenat sau un clasic buchet de flori, magazinul iti pune la dispozitie aranjamente potrivite pentru orice ocazie si le livreaza la timp. Incearca si tu si lasa-te pe mana specialisti dintr-o florarie online pentru a oferi un cadou intr-adevar deosebit.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.