Horoscop zilnic 13 februarie: O zodie ia o decizie pe care o va REGRETA

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 12 feb 2019, 22:15

Berbecii vor avea o zi deosebita alaturi de prieteni, in timp ce Scorpionii cunosc o persoana pe placul lor.

Varsator

Cineva insista cu o rugaminte. Problema este ca nu ai mare incredere in omul respectiv si nu vrei sa il ajuti, dar trebuie sa gasesti o scuza buna.

Pesti

Trebuie sa respecti regulile jocului, chiar daca nu sunt pe placul tau. Conformeaza-te, pentru ca altfel nu o sa ai parte de rezultatul asteptat.

Berbec

A venit momentul sa treci la lucruri ce te fac sa te simti bine.

Charisma te face special si multi vor vrea sa le impartasesti din experienta ta.

Taur

Trebuie sa oferi un raspuns unei solicitari pe care ai primit-o de mai multa vreme, dar vrei ca momentul respectiv sa intarzie cat mai mult. Cauti cateva motive ce nu pot fi desfiintate.

Gemeni

Luna si Mercur te fac sa visezi cu ochii deschisi, dar nu uita ca trebuie sa fii mai atent ca niciodata la factorii variabili care intervin din cand in cand.

Rac

Masoara de zece ori inainte sa tai o data. Cam dupa acest proverb trebuie sa te ghidezi astazi, chiar daca ti se pare o pierdere de timp.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu iti asuma riscuri in prima parte a zilei. Dupa-amiaza totul va fi complet diferit si va trebui sa indraznesti mai mult decat de obicei.

Fecioara

Nu esti in cea mai buna forma fizica, asa ca nu te inhama la sarcini care ti-ar putea dauna. Explica celor implicati de ce nu ii poti ajuta.

Balanta

Neintelegeri cu o persoana draga te fac sa iei decizii de ultim moment.

Unele ar putea fi gresite, asa ca mai bine ar fi sa ai putina rabdare.

Scorpion

Intri in legatura cu o persoana care ti se pare sarmanta, incantatoare, fermecatoare. Aproape ca nu gasesti cuvinte pentru a o descrie. Ai grija ca partenerul de viata sa nu inteleaga gresit.

Sagetator

Niste probleme ce tin de latura financiara nu iti dau pace astazi.

Salvarea vine de la cel drag, pentru ca are un plan bine pus la punct pentru a rezolva totul.

Capricorn

Relatia personala merge perfect. Te poti astepta la un cadou deosebit din partea sotului/sotiei. Dar nu ar fi o idee rea ca si tu sa faci un gest frumos.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.