HOROSCOP 13 februarie. Nativii din aceasta zodie vor primi o veste excelenta de la un prieten din strainatate! Iata ce spune profesorul Radu Stefanescu despre surprizele pe care ni le rezerva ziua de astazi!

Autor: Daniela Iliuta

Unele zodii primesc vești excelente astăzi, chiar dacă este 13.

Profesorul Radu Ștefănescu prezintă surprizele care ni le rezervă ziua de astăzi, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

BERBEC
Dimineaţa este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi un film bun. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce în viitor dividente foarte frumoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

TAUR
Astăzi se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică.Totuşi,

disciplina lucrului făcut bine, cizelat, (încăpăţânarea la unii) inerentă zodiei – pentru că ţie îţi place frumosul – te ajută să-ţi ordonezi simţămintele şi planurile. Nu te grăbi, dar nici nu refuza.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.