Rahmet din "Povestea noastra", de la tanarul cuminte la baiatul rau! Iata cum a fost surprins talentatul actor, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(7)

Rahmet este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie, in Turcia.

Yagiz Can Konyali s-a nascut in 1991, in Konya, intr-o familie modesta, care l-a incurajat sa urmeze actoria. Peste ani, tanarul rebel a reusit sa absolve Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat din cadrul Universitatii Mimar Sinan. In 2012, a debutat serialul "Tradarea", care este una dintre cele mai memorabile productii ale istoriei televiziunii.

Yagiz Can Konyali a reusit sa castige admiratia publicului inca de la prima aparitie pe micul ecran, ceea ce i-a adus si aprecieri din partea marilor case de productie, care nu au ezitat sa il

coopteze in productii de succes. Tanarul actor a jucat in trei filme de succes: "Kor", in anul 2013, "Takim: Mahalle Askina", in 2015 si "Ates", in 2016. In 2017 a inceput sa filmeze in serialul "Povestea noastra", care de asemenea s-a bucurat de mare succes atat in Turcia, cat si in alte tari in care s-a mai difuzat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.