Vesti proaste pentru romani: zeci de mii de persoane vor ramane fara pensie! Cine sunt cei afectati

Autor: Bogdan Mihai

Veste proasta pentru mai multi romani: un anumit tip de pensie ar putea fi eliminata.

Mai exact, un proiect de lege depus recent la Senat prevede eliminarea pensiilor speciale, de care beneficiaza deputatii, senatorii, judecatorii, procurorii si angajatii din Ministerul de Interne si Ministerul Apararii Nationale.

"Anomaliile generate de existenta pensiilor de serviciu sunt de ordin social si financiar si influenteaza negativ societatea romaneasca.

"Astfel, in randul majoritatii populatiei, exista un sentiment de dezaprobare, nemultumire si frustare fata de acest sistem de pensii de serviciu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Conform unei cercetari sociologice(...), peste 80% din populatia Romaniei solicita eliminarea pensiilor de serviciu, cunoscute ca pensii speciale", se arata in proiectul de lege depus la Senat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.