"E UMILITOR! RUSINE!" La ce se uita deputatii in timpul dezbaterii bugetului Romaniei

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 17:35

Clipul video a stranit un val de controverse in mediul online.

In plina dezbatere a proiectului de buget pe anul 2019, deputatul ALDE, Varujan Vosganian, in varsta de 60 de ani, a fost surprins uitandu-se la un meci de box.

Momentul a fost postat pe retelele de socializare si comentat de deputatul USR, Iulian Bulai.

”Meci de box in Parlamentul Romaniei. Legea bugetului pe anul 2019: Varujan Vosganian- ALDE. Si eu sunt obosit dupa 12 ore de dezbateri.

Dar sa te uiti la box pe banii romanilor e umilitor. In loc sa convingi parlamentarii din toate partidele sa sustina amendamente pentru autostrada A8. Si apoi sa si vrei sa reiei votul pe alocatia copiilor. Doar pentru ca ALDE nu a fost pe faza. Si cand te gandesti ca acest domn avea pretentii sa fie comisar european! Mai rar atata nepasare si ignoranta.” a scris deputatul USR, Iulian Bulai, pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata momentul:

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.