Jador, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj cu subinteles pentru Simina! "Daca esti fidel nu inseamna ca esti prost!" Iata ce anume a vrut cantaretul sa sublinieze, de fapt, in legatura cu relatia lor!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Jador a parasit cu ceva vreme in urma casa "Puterea dragostei insa a ramas cu inima si cu gandul la Simina, concurenta care l-a fascinat iremediabil.

Desi a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei" si a crezut foarte mult in ideea ca isi va gasi perechea potrivita, Jador a fost nevoit sa plece din competitie, dupa ce fostii lui colegi l-au votat in acest sens.

Jador a parasit show-ul "Puterea dragostei", cu un gust amar lasat de colegii sai, pe care, de altfel, i-a considerat prieteni pana in ultimul moment, dar care l-au dezamagit profund.


In ciuda faptului ca a trecut ceva timp de cand a parasit casa "Puterea dragostei", Jador a ramas cu gandul si cu inima la Simina, careia i-a dus dorul si alaturi de care spera ca va forma un cuplu reusit fie in casa iubirii, daca ar fi fost rechemat in emisiune, fie in in tara, daca Simina ar fi fost eliminata. Insa asteptarile lui nu s-au adeverit deoarece astia inca sunt separati distanta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand, Jador a tinut sa le impartaseasca fanilor sai, faptul ca se simte dezamagit de atitudinea Siminei, care s-a lasat curtata de Bogdan sau de Alex.


"Daca esti fidel nu inseamna ca esti prost – inseamna ca esti suficient de matur sa stii sa apreciezi ceea ce ai! Invata sa ma pastrezi si nu am sa te las niciodata. Daca destinul vrea sa uneasca doua persoane, nu ii va desparti nici timpul, nici distanta, nici certurile, nici gura lumii. Uneori distanta nu reprezinta nicio bariera. Ea este legatura dintre suflete.
Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu. Te-nvarti in jurul aceleiasi inimi pana ramai fara lacrimi. Timpul decide cand sa cunosti pe cineva, inima pe cine sa pastreze. Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face. O relatie nu se construieste pe iubirea pe care ai simtit-o pentru celalalt la inceput, ci pe iubirea pe care ati cladit-o impreuna. Iubirea nu inseamna a conduce sau a urma pe cineva.
Iubirea inseamna un singur trup si suflet. Adevarata iubire nu se bazeaza pe romantism, lumanari aprinse la fiecare cina sau plimbari indelungate pe plaje pustii. Ea se bazeaza pe respect, sacrificii, grija si incredere."
, a scris Jador.