Yeliz risca totul! Ce masuri drastice ia pentru a-si salva fetita vedeti astazi intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai

Filiz pare ca nu se mai descurca cu problemele care apar constat in familia ei.

Tanara nu reuseste sa-l determine pe fratele ei, Hikmet, sa renunte la dragostea pentru Esra, o femeie cu mult mai in varsta decat el.

Yeliz, presupusa sora vitrega a fratilor Elibol, a intrat in mari probleme. Constienta ca faptele sale ii pot aduce sfarsitul, Yeliz isi ia masuri de precautie, mai ales cand vine vorba de fetita ei, Zeynep. Cu pretul vietii, tanara vrea sa ii asigure un viitor frumos fetitei sale si, pentru a reusi acest lucru, ea risca totul.



O alta tragedie isi face loc in familia Elibol, atunci cand mama lui Zeynep este de negasit.

In vreme ce Filiz nu isi mai vede capul de probleme, Baris isi continua, linistit, viata. Colega lui, Hulya, care este indragostita nebuneste de el, este hotarata sa “pana mana” pe chipesul Baris.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.