Andreea Mantea este intr-o relatie? Poza care o da de gol: ce le-a aratat fanilor

Autor: Bogdan Mihai

Se zvoneste ca Andreea Mantea ar fi din nou indragostita, insa vedeta nu a facut pana in acest moment nicio declaratie referitoare la acest lucru.

Speculatiile au inceput dupa un comentariu al vedetei pe Instagram, din care dadea de inteles ca este din nou intr-o relatie.

Acum o noua postare amplifica zvonurile. Andreea Mantea a urcat recent pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare imbracata intr-un tricou imprimat cu urmatorul mesaj: "Still in love? Continue Exit".

In descrierea fotografiei vedeta a specificat alegerea pe care a facut-o: "Hmmm...CONTINUE!

☺️❤️", a scris Andreea Mantea.

Fanii au reactionat imediat la mesajul postat de prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei": "Esti superba!", "Cea mai frumoasa femeie din lume esti, atat interior cat si exterior" sunt doar cateva remarci lasate de fani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografia a devenit virala si a strans peste 16.000 de like-uri in nici o ora de la postare.

Iata imaginea:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Hmmm...CONTINUE! ☺️❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.