Idei de cadouri creative pentru iubita

Author: Bogdan Mihai

Te afli in cautarea unui cadou creativ pentru iubita ta, un cadou care sa poata transmite mult mai multe lucruri despre tine si despre relatia dintre voi doi?

Cu putina inspiratie si mai ales imaginatie, vei reusi sa identifici cadoul perfect pentru ea, asa ca daca iti doresti sa iti surprinzi jumatatea ar fi bine sa te te lasi inspirat de cele ce urmeaza.

5 Idei de cadouri pentru persoana iubita

Relatia cu persoana iubita nu are cum sa nu fie una speciala. De aceea, fie ca urmeaza o aniversare, o zi de nastere sau pur si simplu un eveniment special in viata voastra ar fi bine sa acorzi ceva mai multa atentie pentru ca aceasta zi sa devina una cu totul si cu totul speciala. Dragostea dintre voi doi este puternica, insa, uneori durata relatiei nu este suficienta pentru a identifica din prima ceea ce ea isi doreste. Desigur, un inel de logodna este cel mai asteptat cadou, insa atunci cand doresti sa mai astepti, cu siguranta vei gasi mai multe variante potrivite pentru tine, pentru a-ti surprinde persoana iubita.

Iata mai jos 5 idei de cadouri potrivite si creative pentru orice perioada a anului!

1. Personalizeaza un cadou

Foloseste-te de anumite materiale textile, pe care sa le poti personaliza cu un mesaj drag voua sau cu o fotografie. Ai putea alege sa imprimi poza voastra cea mai draga pe o perna sau ai putea opta pentru un tricou personalizat, cu ajutorul caruia sa poti sa iti exprimi intreaga dragoste. O cana astfel imprimata este un alt tip de cadou ce ar fi potrivit in orice ocazie. Pana si atunci cand organizezi o petrecere surpriza pentru ea, ai putea alege sa imprimi anumite mesaje pe materiale textile si astfel totul se va transforma intr-un mod cat mai placut.

2. Flori si bomboane de ciocolata

Iata o combinatie pe care nicio femeie din lume nu o poate refuza. Ce poate fi mai placut decat sa mananci din bomboanele de ciocolata atent alese de partenerul de viata, special pentru tine si sa te bucuri de mireasma buchetului de flori. Uneori, o cutie de bomboane de ciocolata sau un buchet de flori pot fi oferite chiar si fara un motiv special, intarindu-va astfel si mai mult relatia.

3. Parfumul – cadoul perfect pentru orice femeie

Parfumul este un cadou pe care nicio femeie nu il poate refuza. Tine cont de ceea ce ii place, daca prefera esentele tari sau pe cele mai calde. Nu vei da gres atunci cand ii vei oferi un parfum, indiferent de ocazie.

4. O bijuterie

Fie ca este vorba despre un inel atunci cand vrei sa o ceri in casatorie, fie ca este vorba despre un lantisor, o bratara sau o pereche de cercei, o bijuterie va fi intotdeauna pe placul unei femei. De aceea, daca optezi pentru acest tip de cadou, poate ca ar fi cat se poate de potrivit sa alegi ceva ce si-ar dori. De exemplu, stii ca isi doreste o pereche de cercei din aur, platina sau argint? Atunci alege un astfel de cadou si mai mult ca sigur o vei surprinde.

5. Trusa de machiaj

O trusa de machiaj va fi intotdeauna binevenita pentru persoana iubita, asa ca nu ai de ce sa te intrebi daca este sau nu cadoul preferat. Machiajul este deja un obicei zilnic pentru o femeie, asa ca mai mult ca sigur nu va refuza acest tip de cadou.

Asadar, fie ca alegi o bijuterie, un cadou personalizat,un parfum sau pur si simplu un buchet de flori, cadoul daruit de tine ii va face o bucurie persoanei iubite.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.