Andreea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", primul mesaj pentru sustinatorii ei din mediul online! Iata ce le-a transmis imediat dupa plecarea din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Andreea a parasit casa "Puterea dragostei", in gala de sambata, in urma voturilor venite din partea concurentilor.

Desi a intrat in casa "Puterea dragostei" pentru a-l cunoaste mai bine pe None si parea ca nu se va resemna pana nu isi va atinge scopul, Andreea a renuntat in cele din urma la lupta pentru cucerirea inimii acestuia si s-a reorientat spre Alexandru. Insa nici de aceasta data nu a reusit sa formeze un cuplu, iar concurentii au decis sa o voteze pentru eliminare, dat fiind ca tanara si-a exprimat dorinta de a-si relua viata in afara competitiei.


Imediat dupa eliminarea din emisiune, Andreea a simtit nevoia sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul online faptul ca nu isi mai doreste sa revina in competitie si astfel sa nu o voteze in acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Multumesc celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut mereu!!! Va iubesc mult! Nu uitati, nu totul este asa cum pare! Si va rog sa nu ma votați, eu nu imi doresc sa ma intorc! Va multumesc inca o data pentru toata sustinerea!", a spus Andreea.