Rivalele Simina si Mary s-au paruit sub privirile disperate ale celorlati concurenti! Iata care dintre fete a deschis seria atacurilor virulente si cum s-a incheiat conflictul!

Autor: Daniela Iliuta

De la cearta iscata de Hamude impotriva baietilor, s-a ajuns ca Simina sa fie atacata de Mary.

Dupa ce Hamude a cedat nervos si le-a cerut socoteala tuturor concurentilor ca il vorbesc pe la spate si ii doresc eliminarea, spiritele s-au incins in randul fetelor. Cele doua protagoniste nervoase fiind Simina si Mary.

Bianca si apoi Mari au incercat sa o determine pe Simina sa nu il mai provoace pe Hamude pentru ca atmosfera sa se calmeze, insa fara sorti de izbanda.

In vreme ce Simina a continuat sa tipe la Hamude, Mary a dat cu perna in ea, iar aceasta a ripostat. Intr-o fractiune de secunda, Mary s-a napustit asupra Siminei si a inceput incaierarea. Baietii au intervenit si au incercat sa le desparta, dar fetele au apucat sa se loveasca si sa-si spuna vorbe grele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.