Surpriza de proportii! Grecul Roxanei si-a facut aparitia neasteptata in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat Andy!

Autor: Daniela Iliuta

Presupusul iubit al Roxanei, grecul Alexander si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei", pentru a lamuri ceea ce exista intre ei.

Roxana a fost socata atunci când a vazut ca Alexander a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre presupusa lor relatie.

"I-am trimis un mesaj în care i-am spus ca e o concurenta foarte buna și frumoasa, dar nu atât de speciala. Am invitat-o la restaurant, am înțeles ca e greșit și am renunțat. Nu am vrut sa încalc regulile emisiunii. Am întrebat-o la ce hotel sta.

Am vorbit puțin timp. O saptamâna. Roxana mi-a spus despre Andy. A vorbit despre sentimentele ei. Spunea ca sunt atragator. As fi facut orice sa o cunosc mai bine atunci cand am vazut-o pentru prima oara! As vrea s-o cunosc mai bine!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana era foarte stanjenita de prezenta grecului in platou. Tanara a fost invitata sa mearga langa Alexander, iar ea a acceptat. Moment in care Andy i-a spus raspicat ca totul intre ei s-a terminat.
"E un circ ce se întâmplă! Il puneti pe baiatul asta intr-o situatie ciudata! Se supără Andy! Nu, ca ma omoara! Mi-e rusine de el! Uite cum se uita Andy la mine!", a spus Roxana.