Horoscop zilnic 5 martie: O zodie ia o decizie RADICALA!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 iul 2022, 13:45

Berbecii intentioneaza sa ia o decizie radicala in privinta unei persoane dragi. Orice ar decide, trebuie sa cantareasca cu mare atentie decizia.

Pesti

Te aglomerezi astazi incercand sa termini toate sarcinile pe care le-ai primit. Pe de alta parte, este bine, pentru ca asa te asiguri ca in weekend o sa fii liber.

Berbec

Intentionezi sa iei o decizie radicala in privinta unui amic. Casa prieteniei este zguduita de anumite decizii gresite ale acestuia. Totusi, ofera-i inca o sansa, pentru ca s-ar putea sa aiba o scuza buna.

Taur

Daca nu ai sprijinul celor din jur pentru ideea ta, nu o pune in practica. Stiu prietenii de ce nu te sustin in privinta acestui lucru. Lasa incapatanarea deoparte.

Gemeni

O sa faci ceva riscant astazi. Nu indrazneai pana acum, insa ceea ce se intampla dimineata iti da curaj. Pe de alta parte, ar fi indicat sa faci o mica analiza inainte pentru a fi sigur ca nu risti nimic.

Rac

Asigura-te ca esti cu taxele la zi, pentru ca se anunta un control. Fii cu ochii in patru si incearca sa nu ajungi la limita legii.

Leu

Te intelegi atat de bine cu partenerul de viata sau cu o ruda apropiata, incat nu vrei sa pleci de acasa. Ai o senzatie de confort la care nu vrei sa renunti pentru nimic in lume.

Fecioara

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O zi plina de vesti bune. Astrele sunt de partea ta, mai ales planeta iubirii.

Te poti astepta la o marire salariala sau la o colaborare extra job, ce iti poate imbunatati finantele.

Balanta

Nu te entuziasma prea mult atunci cand afli ca nu mai esti obligat sa mergi in vizita la o persoana pe care nu o placi. O sa primesti tu musafiri...tot neplacuti.

Scorpion

Fii intelegator si arata-i sotului/sotiei cat de mult il sustii in ceea ce face.

Altfel, el va crede ca te deranjeaza problemele sale. Lipsa de comunicare isi va spune cuvantul.

Sagetator

Nu iti pierde speranta doar pentru ca astazi nu reusesti sa faci ceea ce vrei. Maine o sa ai parte de mult mai multe lucruri interesante.

Capricorn

In interiorul tau se da o lupta. O parte din tine ar vrea sa iasa in oras cu prietenii si sa petreaca, in timp ce alta parte ar vrea sa leneveasca in pat.

E o alegere dificila.

Varsator

Nu te increde in oameni despre care nu cunosti multe detalii. Unii pot sa para prietenosi doar la prima vedere. Fii cu ochii in patru pentru a nu intra intr-o situatie fara iesire.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.