Roxana de la ''Puterea dragostei'' a spus motivul pentru care s-a sarutat cu Alexander: ''Nu ajungeam sa ma sarut cu acea persoana daca el...''

Autor: Oana Picerea

Roxana s-a sarutat cu grecul Alexander in camera rosie, de fata cu Andy si cu restul concurentilor din casa.

 Totul s-a intamplat asta după ce tanarul grec a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lui cu Roxana. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander: 

''Tin sa va anunt ca voi astia ''curati'' care ma jigniti pe mine nu aveti deloc dreptate in ceea ce spuneti si vorbiti ca sa nu adormiti si voi.

Eu m-am sarutat cu acel bait grec deoarece inainte am fost jignita de Andy foarte rau, el vorbind la randul sau cu N fete, sa ne intelegem.

Am gresit amandoi, indiferent daca unul a gresit mai mult sau mai putin. Nu ajungeam sa ma sarut cu acea persoana daca el nu-mi vorbea cum mi-a vorbit. Nu mai judecati voi un om ca nu aveti niciun drept sa faceti acest lucru.

Tin la Andy in continuare si da, momentan, nu sunt deschisa pentru o alta persoana in a o cunoaste. Da, vorbesc in casa cu toate fetele, toti baietii, dar nu sunt o minge de ping pong sa ma cuplez cu cine vreti voi. Sper ca ati inteles acest mesaj si ca v-am lamurit''
, a scris Roxana pe o retea de socializare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”