Filiz, in culmea fericirii! Afla la ce gest va recurge Baris pentru a-i demonstra ca iubirea lor inca exista, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2019, 10:41
video Foto(5)

Hulyei nu-i pica deloc bine cand aude ca Baris nu ii impartaseste sentimentele!

Omer continua sa faca presiuni asupra micutei Zeynep, convins fiind ca la ea se ascund diamantele furate de mama ei.

Filiz este surprinsa sa afle ca Baris a fost arestat pentru participare la lupte ilegale. Filiz se enerveaza teribil cand afla ca si Rahmet este implicat in aceasta poveste. Tanara nu banuieste insa, ca arestarea lui Baris este o inscenare din partea periculosului Omer.

Tuley si Tufan traiesc momente magice. Barbatul, indragostit pana peste cap de iubita lui, ii face o surpriza uriasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanara Hulya are parte de un soc cand il surprinde pe Baris impreuna cu Filiz. Hulyei nu-i pica deloc bine cand aude ca Baris nu ii impartaseste sentimentele. De partea cealalta, Filiz este in culmea fericirii.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.