Horoscop zilnic 7 martie: Racii vor primi o veste mult asteptata ASTAZI!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 06 mar 2019, 22:41

Pesti

Astrele sunt de partea ta astazi si iti merge bine pe toate planurile. Sunt sanse sa semnezi un contract pe care il astepti de cateva saptamani.

Berbec

Iti lipseste curajul de a spune "Nu" atunci cand cineva te roaga ceva. Trebuie neaparat sa fii mai puternic in fata cerintelor celorlalti.

Taur

Nimic nu se compara cu bucuria pe care o simti tu astazi.

Ai primit o veste care te face sa nu te mai gandesti la nimic altceva, ci doar sa te bucuri de prezent.

Gemeni

Intampini o problema de ordin financiar si din cauza aceasta nu o sa poti lua parte la un eveniment la care iti doreai sa mergi. Partenerul de viata iti face o surpriza.

Rac

Programezi o intalnire in oras cu prietenii.
Este posibil sa primesti o veste pe care o asteptai de mult timp.

Leu

Luna te face foarte emotiv astazi si sensibil la orice subiect, asa ca cei din jur trebuie sa te poarte cu atentie cu tine. Aceasta stare o sa o ai pana la amiaza, pentru ca apoi o sa ai parte de un moment care o sa te faca mai puternic.


Fecioara

Afli ceva ce te pune pe ganduri. Incepi sa iti pui multe semne de intrebare si discuti cu multi oameni incercand sa afli raspunsurile.

Balanta

Se anunta multe dialoguri astazi. Incepi un nou proiect si vrei sa fii sigur ca detii toate informatiile de care ai nevoie. O sa fii epuizat.

Scorpion

Iti uimesti colegii cu o schimbare de look.
Aveai de gand sa faci asta de multa vreme, insa nu ai gasit timp si pentru tine. Acum, te-ai eliberat putin si te-ai rasfatat.

Sagetator

Trebuie sa mergi in vizita la o ruda si iti face o deosebita placere, pentru ca nu ai vazut-o de multa vreme. O sa petreci ore in sir in compania sa.

Capricorn

Esti pus intr-o situatie ciudata pentru tine.
Nu te-ai confruntat cu asa ceva pana acum si reactionezi ciudat. Pana la urma revii cu picioarele pe pamant si intelegi tot ceea ce se intampla.

Varsator

Primesti o invitatie intr-un loc in care visai ca o sa ajungi la un moment dat. Ti se pare real ceea ce ti se intampla. Planeta iubirii l-a influentat pe partenerul de viata si acest lucru incepe sa se observe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.