Unul dintre cele mai indragite cupluri din Turcia se pregateste de casatorie! Iata cine sunt cei doi actori si cantareti celebri care au mai dat o sansa relatiei lor si au decis sa isi uneasca destinele!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 14:05
video Foto(5)

Cei doi actori s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare.

Conform unei celebre publicatii din Turcia, Asli Enver si Murat Boz se pregatesc pentru un duet care va face parte din noul album al cantaretului si compozitorului.

De asemenea scrie ca cei doi se pregatesc si pentru casatorie, anul acesta.
Asli Enver si Murat Boz se cunosc din 2015, cand au facut parte din distributia filmului de succes "Fratele meu 1" si au jucat cu Burak Ozcivit, in calitate de actor si coproducator.


Asli Enver si Murat Boz au o relatie din 2016, timp in care s-au despartit de doua ori.
Impacarea de dupa despartirea de opt luni se pare ca va duce la casatorie.

In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.

 

La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak Ozcivit.

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Desi s-au confruntat in tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste.


Scenele in care Asli Enver si Ozcan Deniz se saruta pasional au starnit reactii multiple in presa mondena din Turcia, care a speculat in repetate randuri ca iubirea acestora ar exista si realitate.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ozcan Deniz a fost pus la zid deoarece joaca cu atata daruire alaturi de Asli Enver incat dragostea lor pare veridica. Potrivirea celor doi actori si interpretarea impecabila a scenelor in care acestia se saruta cu pasiune au dat nastere speculatiilor, care l-au determinat pe iubitul actritei, Murat Boz, sa reactioneze.

Renumitul actor si cantaret Murat Boz a fost intrebat ce parere are despre scenele in care Ozcan Deniz si Asli Enver se saruta cu pasiune in serialul "Istanbullu Gelin" ("Mireasa din Istanbul") si a raspuns cu sinceritate ca scenele intime in care

joaca iubita lui nu le afecteaza relatia deoarece totul face parte din meseria ei de actrita.


"Urmaresc cu interes serialul! Asli m-a uimit! A jucat absolut special! Performanta ei actoriceasca de aici este la cel mai inalt nivel. Sunt mandru de ea! Si eu am avut in filme scene ale sarutului. Este un job! Este profesia ei!", a spus Murat Boz.

In ciuda tuturor momentelor dificile traversate in ultima perioada, relatia celor doi indragostiti pare sa fie mai puternica decat si-ar fi imaginat presa din Turcia si mai mult decat atat acestia urmeaza sa se casatoreasca anul acesta.