Situatie fara precedent in competitia “Bravo, ai stil!”, doua concurente sunt, in egala masura, cele mai iubite in randul telespectatorilor

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 mar 2019, 22:59

Gala eliminatorie de aseara, a celei mai indragite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, s-a terminat cu o situatie incredibila, fara precedent in istoria celui mai indragit show de fashion din Romania.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania si-au dat toata silinta in a cuceri juratii show-ului dar si telespectatorii, unele reusind, altele dezamagind.

La finalul Galei “Nostalgia”, de aseara, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a prezentat  clasamentul realizat in urma notelor juratilor.

Clasamentul, in urma notelor juriului, a aratat astfel: Corina, locul I, obtinand punctaj maxim, 20 puncte, urmata de Irina, cu 16 puncte, iar Andreea si Nadina s-au situat la egalitate, pe locul 3, cu cate 14 puncte fiecare.

Saptamana aceasta, trei concurente, Alexandra, Valeria si Raluca au primit propuneri pentru eliminare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gratie numarului de stele primite din partea juratilor, pe parcursul intregii saptamani, Raluca este concurenta care a fost salvata de la eliminare.

O situatia fara precedent s-a petrecut, aseara, la Gala “Bravo, ai stil!”. Deoarece Alexandra a obtinut un procentaj de 21,8% voturi din partea telespectatorilor, iar Valeria a acumulat 21,1% voturi din partea publicului, cele doua concurente au ramas, in continuare, in competitie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.