Adrian, gest extrem fata de fetele din casa "Puterea dragostei"! "Nu ma intereseaza daca o sa fiu descalificat!" Iata ce anume le-a pregatit concurentelor si ce marturisiri neasteptate le-a facut!

Autor: Daniela Iliuta

Adrian sustine in continuare ca nu isi mai gaseste locul in casa "Puterea dragostei" si face tot posibilul sa fie descalificat.

Dezamagit de faptul ca Larisa nu a mai intrat in casa "Puterea dragostei", Adrian continua sa isi doreasca sa fie descalificat si astfel recurge la diverse tertipuri in acest sens.


Daca pana acum a intrat in casa fetelor, incalcand regulamentul emisiunii, de aceasta data, Adrian a apelat la un nou joc, pentru a-si atinge scopul.


Concurentul a patruns din nou in casa fetelor, fara sa tina cont de regulile emisiunii, insa de aceasta data a recurs la un gest pe cat de hazliu, pe atat de deranjant si incomod pentru fete.
Adrian le-a improscat pe fete cu multa faina, fara sa tina cont de faptul ca va crea un haos total in casa. Cea care a intrat in jocul lui Adrian a fost Simina, care i-a raspuns cu aceeasi moneda, in vreme ce celelalte fete au reusit sa scape cu fuga din calea urgiei albe, dezlantuite in casa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”