Horoscop zilnic 15 martie: O zodie are mare noroc la BANI astazi

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 mar 2019, 09:03

Berbecii vor avea o zi excelenta. Astrele ii vor favoriza si exista posibilitatea unui castig financiar la care nu se asteptau.

Pesti

Trebuie sa iti pui mintea la contributie. Vei fi nevoit sa gasesti o solutie pentru a salva un proiect ce are mari sanse de esec in acest moment. Cateva ore o sa fii ocupat cu asta. Abia dupa ce stii ce urmeaza sa faci, o sa te poti concentra asupra altei activitati.

Berbec

O zi deosebita la locul de munca.

Sedinta de care te temeai se va dovedi un adevarat succes. Vei avea nevoie de cateva minute pentru a realiza ca totul ti se datoreaza. Urmeaza sa primesti o prima si asta te bucura si mai mult.

Taur

Ai avut cateva zile in care ai visat cu ochii deschisi, iar acum trebuie sa cobori cu picioarele pe pamant. Intelegi ca pentru a face ceea ce ai in plan vei fi nevoit sa renunti la intalnirile personale.
La inceput te intristeaza acest gand, insa apoi intelegi ce este prioritar si te conformezi.

Gemeni

Daca esti sofer, ai mare grija la modul in care conduci astazi pentru ca exista sanse sa iei amenda. Si pietonii trebuie sa fie atenti la regulile de circulatie. Vestea buna vine astazi pe plan personal. Partenerul de viata te anunta ca urmeaza sa mergeti intr-un loc special.


Rac

Daca obligi pe cineva sa spuna sau sa faca ceea ce vrei tu, nu vei reusi sa te imprietenesti cu el, ba din contra. Ca sa eviti aceste mici neintelegeri, asculta si ceea ce are celalalt de spus. Conteaza parerea oricui.

Leu

Esti foarte agitat si obosit. Trebuie sa iei o decizie si faptul ca te gandesti doar la asta te epuizeaza.
Ai nevoie de sprijinul familiei. Rudele trebuie sa te imbarbateze.

Fecioara

Exista un cod al tacerii la locul de munca, insa tu ai indraznit sa il incalci. Te astepti sa fii mustrat, insa spre marea ta surprindere o sa fii laudat pentru curajul de care ai dat dovada.

Balanta

In general te intelegi bine cu oamenii din jurul tau, insa exista cineva care incearca sa te puna intr-o lumina proasta de fiecare data cand are ocazia.

Astazi gasesti solutia ideala prin care sa ii demonstrezi intentiile rele.

Scorpion

Nu exagera cu efortul fizic in perioada urmatoare pentru ca sistemul imunitar este slabit si nu vei face fata provocarilor. Cel mai bine ar fi sa urmezi o dieta echilibrata si sa faci mai multa miscare.

Sagetator

Evita activitatile intelectuale astazi si indreapta-ti atentia catre cele practice.
Jobul te-a epuizat si iti prinde bine aceasta pauza. O meriti si ar fi bine sa profiti de ea.

Capricorn

Intampini probleme cu cineva din familie. Persoana respectiva nu este capabila sa inteleaga ca ai nevoie de spatiu pentru a face tot ceea ce iti propui si te sufoca. Intentia sa este sa te protejeze, insa modul in care o face te raneste.

Varsator

Daca ai de semnat acte, mare atentie. Citeste bine fiecare rand din documentele respective pentru a te asigura ca nu se strecoara nicio greseala. In cazul unei erori, vei avea foarte mult de umblat pentru rezolarea sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.