Hamude de la "Puterea dragostei", aparitie incendiara! Concurentul s-a filmat in baie, acoperit doar cu un prosop! Iata cele mai sexy ipostaze care au incins imaginatia admiratoarelor sale!

Autor: Daniela Iliuta

Este unul dintre cei mai chipesi concurenti de la "Puterea dragostei", care are mare grija de aspectul lui fizic.

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Hamude a starnit valuri de controverse in randul baietilor, datorita modului sau direct de exprimare.

Hamude a starnit nu numai curiozitatea fetelor din casa, dar si a publicului care il stia inca de pe vremea de cand era in lumina reflectoarelor, prezent la fel de fel de emisiuni mondene datorita notorietatii sale in showbizul romanesc.

Astfel, usor, usor, au inceput sa iasa la iveala fel de fel de detalii si picanterii din viata stripperului Hamude.

Hamude a cochetat si cu modeling-ul si a aparut in multe pictoriale si clipuri video cu diverse ocazii. in astfel ipostaze extrem de sexy si-a facut aparitia si de curand, cand a publicat pe contul lui de socializare un filmulet in care apare acoperit doar cu prosop in zona intima, lasand la vedere bustul lucrat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bomba la "Puterea Dragostei": Rafaela si Daniel se intorc in casa? Ce mesaj au transmis cei doi: "Atentie toata lumea:..."