Noi informatii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: situatia este mai grava decat s-a crezut!

Autor: Bogdan Mihai

Apar noi informatii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, care a fost internat in cursul zilei de duminica la un spital privat din Capitala.

Potrivit secretarului general al PSD, Codrin Stefanescu, liderul PSD va mai ramane internat cel putin 4 zile, problemele lui Liviu Dragnea fiind mai grave decat s-a crezut initial. Medicii iau in calcul si realizarea unei operatii.

"Pentru ca nu-l lasa medicii sa plece din spital, cu sau fara operatie, in urmatoarele patru zile, trebuie sa stea, chit ca face infiltratii.

"Prin urmare, luand act de decizia medicilor, am hotarat impreuna sa anulam toate intalnirile BPN, CEx, sedintele de alegeri din trei judete de saptamana asta, la tot ce trebuia sa participe si el.

Activitatile zilnice ale partidului merg mai departe", a afirmat Codrin Stefanescu pentru MEDIAFAX.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu Dragnea s-a internat de urgenta in cursul zilei de duminica din cauza unor dureri puternice la nivelul spatelui.

In urma investigatiilor s-a stabilit ca Liviu Dragnea are dubla hernie de disc.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.