Burak Deniz se iubeste cu Hande Erçel? Iata cum au fost surprinsi cei doi frumosi actori!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Burak Deniz, Baris, din serialul fenomen „Povestea noastra”, difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, pare foarte fericit ori de cate ori apare la bratul frumoasei Hande Erçel.

Pana nu demult, in presa locala se zvonea ca intre cei doi actori ar exista o relatie de iubire si dincolo de scena. Presupusa relatie ar fi inceput, se pare, la filmarile unei serii de televiziune, in care cei doi erau protagonisti. Fiind un cuplu pe micul ecran, Hande si Burak au avut, la un moment dat, scene de tandrete, conform scenariului, doar ca acestea nu ar fi fost „savurate” ca atare, de catre iubitul lui Hande, la acea vreme, Burak si partenera sa devenind  <victimele> geloziei acestuia.

Pentru ca zvonurile, la adresa lui Burak si Hande, nu mai conteneau, acesta ar fi fost deranjat de <gura lumii>, mai ales ca el era implicat intr-o relatie, de cativa ani, cu actrita Büșra Develi.

Se pare ca pe Burak si Hande ii leaga o prietenie puternica, mai ales ca tanarul a fost devastat atunci cand Hande si-a pierdut mama.

El s-a aratat a fi si un prieten de nadejde pentru frumoasa Hande, in momentele cumplite prin care tanara a trecut in urma cu doua luni. Ulterior, Hande si Burak au inceput sa apara, in public, tot mai des impreuna, tinandu-se de mana si parand fericiti, impreuna.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In randul internautilor si nu numai, Burak Deniz si Hande Ercel se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor, cei doi fiind unii dintre cei mai indragiti tineri actori din Turcia.

Burak Deniz poate fi urmarit, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, in rolul Baris, personajul principal masculin, din fascinantul serial „Povestea noastra”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.