Ce face Razvan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", de cand a revenit in tara! Iata cum a fost surprins!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2019, 12:42
video Foto(5)

Razvan este cel mai recent concurent eliminat din casa "Puterea dragostei".

Razvan a intrat in casa "Puterea dragostei" in speranta ca isi va gasi o partenera potrivita, insa totul avea sa se naruie dupa ce s-a decoperit ca acesta nu ar fi divortat inca de sotia lui.


In ciuda faptului ca Razvan a incercat sa se absolve de orice vina, afirmand ca este pe cale sa divorteze, sotia lui a fost contactata de Andreea Mantea, chiar in cadrul emisiunii, pentru a putea lamuri situatia.
Aceasta a marturisit ca nu au divortat inca si in consecinta nu avea ce sa caute in cadrul emisiunii.
"Nu ai ce cauta acolo!", a spus sotia lui Razvan.


In cea mai recenta gala "Puterea dragostei", Razvan a fost votat de colegii sai pentru a pleca acasa, tocmai din cauza gestului sau de a ascunde faptul ca este casatorit inca si astfel tanarul a parasit emisiune.

Ajuns in tara, Razvan si-a reluat activitatea de instructor de fitness si se dedica trup si suflet jobului sau, parand ca a depasit supararea cauzata de plecarea din emisiune.

Citeste si: Momente incendiare in casa "Puterea dragostei"! Bogdan a dansat lasciv pentru Raluca! Iata de la ce anume a plecat totul si cum a reactionat Ricardo!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.