Cutremurător: povestea de viață dezvăluită de Ernest la Kanal D este despre Victor, dar ar fi putut fi despre oricare dintre noi

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 09:15

Ernest aduce povesti de viata palpitante la "In cautarea adevarului", insa ceea ce i se intampla lui Victor si familiei lui te va pune pe ganduri.

Cutremurator: povestea de viata dezvaluita de Ernest la Kanal D

Victor este casatorit cu Aida, impotriva vointei parintilor femeii. Motivul? Victor a mai fost casatorit si are un copil cu fosta sotie! Dar dragoste a fost atat de mare incat cei doi au trecut peste toate si formeaza o familie de invidiat: au o fetita superba, au o afacere prospera si se iubesc la fel de mult ca la inceput.

Nu le lipseste nimic, viata lor e idealul oricui, insa necazurile nu ocolesc pe nimeni. Lucrurile iau intorsaturi neasteptate si extrem de tensionate.

Citeste si: "In cautarea adevarului" prezinta povesti de viata halucinante, cu mize uriase, descoperiri tulburatoare, de luni pana vineri, de la ora 13:00, la Kanal D!

Victor, barbatul perfect, ii ascunde sotiei lui ceva foarte grav. Aida afla intamplator ca sotul ei urmeaza sa plece din tara intr-o delegatie de serviciu.

Femeia se linisteste cu gandul ca totul e in regula, desi era complet nou ca sotul ei sa plece cu afaceri in Germania. In mintea femeii incoltesc diverse ganduri cand lucrurile devin ciudate! Victor nu suna acasa timp de cateva zile, iar cand Aida il suna, altcineva raspunde la telefonul lui: o femeie!

Cutremurator: povestea de viata dezvaluita de Ernest la Kanal D

Este cumplit pentru Aida, care e cu fetita ei si a lui Victor in momentul cand isi da seama ca a fost mintita si ca vocea de la telefon este a fostei sotii a lui Victor. Victor a plecat in Germania, o saptamana cu fosta sotie si nu e nimic legat de vreo afacere! Cutremurator! Aida este atat de socata de ce se intampla incat isi doreste neaparat sa creada ca nu e adevarat ca Victor o insala.

Cauta raspunsuri la secretara lui Victor, care ii rade in nas si la partenerul de afaceri al sotului, care adanceste si mai tare misterul prin raspunsurile pe care le da.

Vezi kanal d live si afla povestea cutremuratoare

Aida se vede intr-o situatie disperata si merge la mama ei, careia ii marturiseste ce se intampla. Batrana incearca sa o linisteasca, dar nu se poate abtine sa nu ii spuna fiicei ca a fost avertizata ca nu e bine sa se bage in familia altcuiva si sa destrame ceea ce Dumnezeu a unit! Aida

primeste reprosuri dure chiar de la mama ei, care ii spune ca a gasit chiar ce cauta si ca e normal ca Victor sa o insele din moment ce a inselat-o si pe fosta sotie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In valtoarea situatiei cumplite, Aida e sfatuita de sora ei sa afle adevarul: sa se duica la aeroport si sa il confrunte pe Victor chiar cand iese impreuna cu fosta lui sotie din terminal!

Programul Kanal d pentru toata saptamana e aici

Viata ne testeaza pe toti, din cand in cand, iar sentimentele noastre ne pot conduce spre convingeri atat de gresite incat sa ajungem sa credem lucruri care nu exista. Asa e si pentru Aida, care afla cu stupoare ca nimic din ce si-a inchipuit ea nu se intampla si ca ar fi fost cu mult mai bine ca Victor sa fi avut o aventura cu fosta lui sotie.

Adevarul o loveste crunt pe Aida, care, orbita de gelozie se repede la Victor si la fosta lui sotie chiar in aeroport, fara nicio rusine. In urletele ei isterice, Aida afla ca sotul ei e pe moarte!

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.