“Bravo, ai stil!”, Gala Moulin Rouge, eliminare: cu lacrimi in ochi, Valeria a parasit competitia stilului

Autor: Bogdan Mihai

Gala “Moulin Rouge”, din aceasta seara, s-a incheiat cu eliminarea din competitia “Bravo ai stil!” a concurentei Valeria.

Dupa o seara tensionata, in care cele noua competitoare au dat tot ce au avut mai bun, din punct de vedere stilistic si artistic, pentru a demonstra ca merita sa ramana in lupta pentru marele titlu, pentru una dintre acestea, Valeria, competitia a luat sfarsit.

Performantele concurentelor, prin prisma notelor venite din partea juratilor, le-au pozitionat pe Irina, Bianca si Nadina in top trei cele mai bune concurente, din aceasta Gala, Irina, acumuland punctajul maxim, 15 puncte, Bianca, 14 puncte, si Nadina, 13 puncte.

Cristina, Valeria si Bianca au fost concurentele nominalizate pentru eliminare, iar cea din urma a fost salvata datorita stelutelor primite, din partea juratilor, pe parcursul saptamanii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momente pline de suspans au avut loc aseara, pana cand moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a spus “stop vot” pentru ca, atat Cristina, cat si Valeria se aflau in topul preferintelor telespectatorilor. In cele din urma, publicul a decis ca Valeria sa fie scoasa din lupta pentru marele titlul “Bravo, ai stil!”, votand-o, in proportie de 5,4%, Cristina fiind sustinuta de catre admiratori, in proportie de 26%.

“Iti multumim pentru tot ce ne-ai oferit! Stiu ca ne vei face mandri de tine, de acum inainte! Stergeti lacrimile si mult succes!”, i-a transmis Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, concurentei care

a parasit competitia cu lacrimi in ochi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.