Horoscop dragoste săptămâna 1-7 aprilie 2019. Marte în Gemeni îţi tulbură viaţa amoroasă

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 sep 2020, 00:05

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 aprilie 2019.

Saptamana este marcata de proaspata intrare a lui Marte in zodia Gemeni, unde va ramane pana la 15 mai. Marte este simbolul energiei, al vitalitatii, virilitatii, libidoului si al expresiei fizice. Marte reprezinta instinctele animalice, pasiunea. De cealalta parte, Gemenii sunt simbolul comunicarii, al relatiilor, al parteneriatului. In timp ce Marte abordeaza planul fizic, Gemenii abordeaza planul mental.

Citeste si: Horoscop Minerva luna APRILIE 2019. Schimbări majore pentru mai multe zodii. O lună plină de victorii în lupta cu duşmanii

Afla mai multe despre contextul astral al saptamanii si cum afecteaza el toate zodiile, in horoscopul saptamanal general.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cum vor influenta toate acestea viata amoroasa in saptamana 1-7 aprilie, afli citind in continuare!


Horoscop dragoste Berbec

Dincolo de faptul ca incepe sa-ti placa la nebunie sa fii ridicat in slavi, acum ca patronul zodiei tale starneste comunicarea, vei avea parte de discutii fierbinti. Sex la telefon, sexting, vorbe murdare. Vei fi tentat si de niste partide de amor in masina.

Atentie, nu te lasa surprins!