Ce face Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei", de cand a revenit in tara! Iata cum a fost surprins tanarul, alaturi de un alt fost coleg din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2019, 11:40
video Foto(4)

Hamude este cel mai recent concurent eliminat de la "Puterea dragostei".

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Hamude a starnit valuri de controverse in randul baietilor, datorita modului sau direct de exprimare.

Hamude a starnit nu numai curiozitatea fetelor din casa, dar si a publicului care il stia inca de pe vremea de cand era in lumina reflectoarelor, prezent la fel de fel de emisiuni mondene datorita notorietatii sale in showbizul romanesc.

Acesta a cochetat si cu modeling-ul si a aparut in multe pictoriale si clipuri video cu diverse ocazii.

Citeste si: Penibil! Roxana fuge disperata prin casa "Puterea dragostei" dupa grecul Alexander cu un cadou in mana

Desi a incercat sa cunoasca fetele mai bine fetele din casa "Puterea dragostei" si isi dorea sa formeze un cuplu, acesta nu a reusit sa isi gaseasca perechea potrivita si a decis intr-un final ca cel mai bine ar fi sa se retraga din competitie.

Asta dupa ce a avut si numeroase conflicte cu multi dintre concurenti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hamude a fost eliminat in cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", dupa ce a fost votat de colegii sai. La revenirea in tara, Hamude s-a regasit cu Madalin None, unul dintre prietenii sai din emisiune. Se pare ca cei doi au pastrat legatura si dupa plecarea lui None din casa, dovada fiind filmuletul publicat, de curand, de Hamude pe contul lui de socializare, unde apar impreuna luand masa in oras.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.