Cand scapam de ploi? Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Autor: Raluca Vitu

Iata cum va fi starea vremii joi si vineri.

Joi

In Bucuresti

Vremea va fi inchisa si trecator va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tara

Vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua pe arii extinse in jumatatea de sud-vest a tarii, unde cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp si local in rest. Ploile vor fi si sub formã de aversa si trecator se vor semnala descarcari electrice. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri temporare in regiunile estice si nord-vestice.

Temperaturile maxime, mai scazute decat in ziua precedenta, se vor situa intre 9 si 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 10 grade.

Vineri

In Bucuresti

Vremea va fi in continuare inchisa, iar probabilitatea de ploaie ridicata. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 7...9 grade.

In tara

Vremea se va mentine inchisa si temporar va ploua in jumatatea de sud-vest a tarii si local in rest. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa izolat mai insemnate. In zona montana inaltã precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, iar cele minime intre 3 si 9 grade, mai coborate in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei.

 

Taguri: