Foto Sora Siminei de la "Puterea dragostei" este de o frumusete uluitoare! Uite cat de bine arata

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 ian 2020, 20:05

Simina de la “Puterea dragostei” s-a facut remarcata in casa prin frumusete si prin felul sau dragalas de a fi.

Cu toate acestea, pe parcurs, a iesit la iveala o fata a Siminei pe care putini se asteptau sa o vada. Astfel, in situatiile mai tensionate, Simina a dovedit ca nu este atat de linistita si inocenta pe cat lasa sa para a avut cateva rabufniri si atacuri violente la adresa concurentilor care au incercat sa o calce pe coada.

Citeste si: Foto Mary de la "Puterea dragostei" era SUPERBA in liceu! Toti au ramas uimiti cand au vazut-o. Uite cum arata

Simina a format un cuplu cu Jador, iar dupa ce tanarul a fost eliminat din casa, desi pretindea ca mai tine la el, tanara a adoptat o aitudine rece fata de el si a decis sa renunte la ideea ca ar mai putea fi intr-o relatie cu acesta.

In momentul de fata, Simina este intr-o relatie cu Alex Zanoaga, iar lucrurile intre ei par sa mearga din ce in ce mai bine.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei" nu mai arata ca inainte! Schimbarea de look este evidenta! Uite ce si-a facut

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina nu este singura la parinti. Ea mai are o sora pe care o iubeste extrem de mult si de care este foarte mandra.

Iat-o pe sora Siminei:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Iubirea mea❤️

A post shared by Simina Loica (@simina_loica) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.