Testul bunelor intenții – tu cui vei acorda prima dată ajutor?

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 17:05

Mila si empatia sunt sentimente care incearca pe fiecare dintre noi. Chiar daca fiecare are propriile lui probleme, natura umana ne indeamna sa reactionam atunci cand cei din jurul nostru au nevoie.

In situatii extreme insa, ratiunea apare tocmai pentru a ne determina sa actionam in favoarea celor care chiar au nevoie de ajutor si acolo unde este absolt necesar sa intervenim.

Fiecare cu slabiciunile noastre, reactionam diferit in cazuri similare si ne lasam indoiasati de anumite situatii de viata care se aseamana cu ceva ce am trait anterior sau cu una dintre fricile noastre.

Testul de mai jos, nu este nici pe departe un joc. Personajul pe care l-ai ales va dezvalui mai multe decat crezi despre personalitatea ta.

Batrana

Cei ce aleg personajul interpretat de batranica ce are nevoie sa se deplaseze, sunt oameni frumosi, responsabili care au primit o educatie echilibrata si au crescut in familii unite, alatrui de ambii parinti, bucurandu-se de dragostea acestora.

Va razvratiti usor in fata abuzurilor pe care le vedeti in aceasta lume, aveti o moralitate crescuta si traiti cu credinta, in spiritul lui Dumnezeu.

Sunteti oameni frumosi, demni de apreciat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Copilasul

Cei ce aleg sa ajuta prima data copilul sunt inzestrati cu o sensibilitate fara margini.

Viata nu le –a oferit intotdeauna lucruri usoare si ati trecut ptin incercari grele. Sunteti optimisti insa si nu v-ati lasat infranti. Buni prieteni pentru cei din jur, sunteti apreciati pentru spiritul vostru intreprinzator, pentru sensibilitate si mai ales pentru dedicare.

Barbatul

Cei ce aleg personajul interpretat de barbat sunt oameni practici si rational. Voi interveniti exact in cazurile unde ajutorul este imperios necesar si nu poate suporta amanare.

Nu va plac mofturile si nici sa va puneti gratuit in slujba lenesilor sau profitorilor.

Sunteti oameni veseli, va place sa traiti viata si sa va bucurati de reusite dar nu neglijati nici distractia si relaxarea.

Vezi Kanal D live

Infirmiera

Cei ce au ales sa ajute infirmiera sunt cei mai cumpatati dintre voi. Voi ajutati exact persoana care, odata reabilitata, va putea interveni alaturi de voi pentru ajutorarea celorlalti trei.

Sunteti oameni echilibrati si nu va place sa va asumati mai mult decat puteti duce. Cunoasteti secretele vietii si aveti o intelepciune nativa.

De asemenea, optimisti si plini de viata, va plae sa iubiti si sa traiti alaturi de persoane asemanatoare voua.

sursa: ce-spun-astrele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.