Video Adrian de la "Puterea dragostei" a ȘOCAT Istanbulul! Uite ce a făcut pe stradă, în văzul tuturor

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 23 sep 2020, 12:26

Adrian de la “Puterea dragostei” este un personaj extrem de haios și de controversat.

Tânărul este mereu pus pe șotii și profită de orice ocazie pentru a se da în stambă și pentru a atrage atenția celorlalți.

Citeste si: Foto Ce bolid de lux are Bodi de la "Puterea dragostei"! Mașina lui de fițe i-a lăsat pe toți cu gurile căscate

Cei care îi urmăresc evoluția în cadrul emisiunii matrimoniale difuzate la Kanal D sunt obișnuiți cu felul său amuzant de a fi și se așteaptă mereu să facă glume.

Citeste si: Foto Sora Siminei de la "Puterea dragostei" este de o frumusete uluitoare! Uite cat de SUPERBA e

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca Adrian se ține de glume și când nu se află în casa “Puterea dragostei”. Cât nu este sub atenția camerelor de filmat din casă, Adrian încearcă să atragă atenția lumii în fel și chip. Nu cu mult timp în urmă, colegul sau Jador l-a filmat în timp ce dansa pe strazile din Istanbu pe ritmurile unor ‘trubaduri’ locali.

Iată momentul:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.