ACESTA este HOROSCOPUL IUBIRII. Se anunță multă acțiune! Venus intră în Vărsător

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 14:50

HOROSCOP. Venus intra in Varsator pe 20 aprilie. Apar schimbari uriase pe plan amoros.

Venus intra in Varsator pe 20 aprilie. Apar schimbari uriase pe plan amoros.

HOROSCOP BERBEC- Inveti sa iti iubesti propria persoana. Vei avea tot ce iti doresti in perioada urmatoare. Mingea este la tine, asa ca fa urmatoarea miscare.

Citeste si: Horoscop CASANDRA 15-21 aprilie 2019. DRAGOSTE sau BANI? ZODIA careia Uranul ii strica putin planurile

HOROSCOP TAUR- A venit momentul sa iti accepti dorintele ascunse si le impartasesti persoanelor care conteaza cu adevarat pentru tine.

HOROSCOP GEMENI- Va incepe o perioada cu multe flirturi si aventuri. Esti curajoasa si pasionala, asa ca ti-ai putea gasi inclusiv sufletul pereche.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscopul INDIAN al saptamanii. Horoscopul karmei. Ce zodie esti in CELEBRUL horoscop INDIAN? Iata mesajul pentru zodia ta!

Vezi cele mai Hot Stiri Kanal D

HOROSCOP RAC- Tu esti stapana propriei vieti si vei incepe sa fii din ce in ce mai remarcata. Doar tu decizi ce se intampla mai departe. Nu iti fie teama de schimbare.

HOROSCOP LEU- Te vei arunca in necunoscut, cautand dorinte exotice si interzise. Ai putea sa-ti cunosti marea dragoste sau ai putea ramane doar la aventuri de o noapte.

Citeste si: NUME DE FETE. Peste 1000 de variante! Semnificatie nume. Cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru fetita ta

Vezi Kanal D live

citeste continuarea pe girly.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.