Victor Slav, palmuit de Bianca Dragusanu!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 13 apr 2019, 09:03

Scene de o intensitate maxima s-au consumat intre Victor Slav si Bianca Dragusanu!

Si-au aruncat replici intepatoare, s-au cercetat din cap pana in picioare, cu privirea, si au ajuns sa-si spuna lucruri pe care le-au tinut ascunse pana in acest moment.     

Iata imagini in exclusivitate cu cei doi, in momentul in care Victor a fost luat prin surpindere de fosta partenera de viata.

Totul s-a petrecut la filmarile pentru „Vulturii de noapte”, editia pe care o veti putea urmari marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

Prezent la toate acestea a fost si Catalin Botezatu, aflat si el la filmarile pentru show-ul prezentat de Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita. Tot marti, urmarind „Vulturii de noapte”, veti putea afla si motivul pentru care Victor a fost palmuit de Bianca!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.