Marius Budăi, vești imense pentru femeile din România! Ce concediu suplimentar vor avea

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 10:35

Marius Budăi are vești imense pentru femeile din România. Este vorba despre un concediu suplimentar de care acestea urmează să beneficieze.

Sunt vizate femeile care nu pot rămâne însărcinate. Ministrul Muncii a anunțat astăzi că acestea vor fi încurajate să facă fertilizare în vitro.

Viitoarele mămici vor beneficia de trei zile de concediu, plătit, suplimentare, pentru a efectua această procedură.

Citeste si: Pensiile, în aer! Toți românii din aceste grupe au fost neindreptatiti! Declaratii explozive

Budăi a declarat că dacă va avea avizul Consiliului Economic și Social (CES) va discuta cu premierul pentru ca proiectul să fie inclus pe lista suplimentară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit proiectului, femeile interesate trebuie să depună o cerere, dar și o scrisoare medicală eliberată de medicul specialist ce efectuează procedura.

Citeste si: Părintele Constantin Necula, despre incendiul de la Notre-Dame: „Dacă a rămas Crucea, înseamnă că Franța merge mai departe”

Prin această inițiativă legislativă, Guvernul încearcă evitarea unui declin demografic.

Vezi Kanal D live

Institutului Național de Statistică a estimat că până în 2050, populația României se va reduce de la 19 milioane de locuitori, cât sunt în prezent, la doar 14 milioane.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.