Horoscop zilnic 17 aprilie: O zodie castiga o suma MARE de bani, alta pierde totul

Autor: Oana Picerea

Berbec

Ai o idee fixa si insisti sa o pui in practica, chiar daca cei din jur iti spun ca nu este una buna. Ai luat-o pe un drum si nu vrei sa dai inapoi.

Taur

Aveai programata o intalnire cu cineva drag, insa din cauza a ceva ce tine de munca nu o sa ajungi. Esti dezamagit, insa trebuie sa te conformezi.

Gemeni

Nu incerca sa te impui pe niciun plan astazi. Ar fi bine sa incerci sa stai in umbra in perioada urmatoare. Asteapta-ti linistit randul.

Rac

Ia legatura cu prietenii cu care nu ai vorbit de ceva vreme. Se simt lasati deoparte. Macar explica-le de ce nu i-ai cautat.

Leu

Esti intr-o forma extraordinara.

Te vei ocupa de ceva ce necesita multa energie. Astazi este un moment oportun pentru afaceri.

Fecioara

Esti foarte incapatanat si refuzi sa ii acorzi o a doua sansa unei persoane care, crezi tu, ca ti-a gresit destul de mult. Incearca sa fii ceva mai ingaduitor.

Balanta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iti pui mintea la contributie la munca. Esti provocat sa faci ceva inedit si vrei sa reusesti sa demonstrezi ceea ce poti.

Scorpion

Intentionezi sa ii faci o vizita surpriza unui prieten. Totusi, da-i un telefon inainte si asigura-te ca este acasa pentru a nu merge degeaba pana la el.

Sagetator

Faci o mutare importanta in privinta carierei tale.

O sa ii dai sah mat unui coleg care ti-a gresit destul de mult in ultima vreme.

Capricorn

Multa zarva in jurul tau. Nu mai intelegi nimic. Toata lumea se comporta ca si cum va avea loc o sedinta importanta. Chiar o sa fie, doar ca tu te-ai ocupat de altceva si afli ultimul.

Varsator

Te trezesti destul de greu si abia te ridici din pat.

Ai nevoie de o cafea tare ca sa iti intri in ritm. Nu ti-ar strica o zi de concediu.

Pesti

Ai multa treaba astazi. Nu te astepta sa pleci mai devreme de la locul de munca. Ba din contra, s-ar putea sa fii nevoit sa ramai peste program.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.