Plusica va fi mama? Raluca Marina ar putea avea gemeni! Ce reactie a avut iubitul fostei concurente de la "Puterea dragostei"

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 09:50

Raluca Marina si iubitul ei au o relatie din ce in ce mai serioasa si, mai in gluma, mai in serios, Plusica se gandeste la viitor.

Raluca Marina si Alin au o relatie superba de dragoste, care, desi exista de putin timp, pare sa inainteze cu pasi repezi. Plusica si iubitul ei sunt deja oficial impreuna, iar familiile celor doi sunt incantate pentru copii.

Citeste si: De la cine a mostenit Plusica frumusetea? Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata mama Ralucai Marina

Recent, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" si-a declarat public iubirea pentru tanarul care i-a cucerit inima si chiar i-a pregatit o surpriza deosebita cu ocazia aniversarii a o luna de relatie.

Toata lumea e bucuroasa pentru ei si nu e niciun dubiu ca la mijloc este o dragoste autentica, din care nu poate sa rezulte decat fericire.

Citeste si: Plusica, SURPRIZA speciala:"Am adormit si ne-am trezit impreuna". Raluca Marina de la "Puterea dragostei"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar oare cat de mult se gandesc cei doi la viitor? Raluca Marina, mai in joaca, mai in serios, isi avertizeaza iubitul despre faptul ca ar putea sa fie parintii unei perechi de gemeni. Plusica a facut un mic joc pe o retea de socializare, in urma caruia i s-a distribuit o fotografie in care sunt doi bebelusi adorabili, gemeni, iar in dreptul fotografiei scrie ca sunt copiii Ralucai Marina.

Iata imaginea cu pricina:

Dar cum a reactionat Alin, iubitul Plusicai? Cine s-ar fi gandit ca un baiat atat de tanar ar fi putut avea o astfel de reactie?

Alin a facut si el acelasi joc si, surpriza, i s-a distribuit aceeasi fotografie, pe care a tinut sa i-a arate iubitei. Sa insemne oare ca baiatul si-a dat acordul sa fie tatal copiilor Plusicai?

Vezi Kanal D live

Poate ca e prematur sa se pronunte despre posibilitatea de a intemeia o familie, insa este cert ca cei doi se potrivesc foarte bine si sunt fericiti impreuna.

Vezi cele mai HOT Stiri Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.