Bianca de la "Puterea dragostei", in lacrimi! "Mi-a spus sa nu ma mai injosesc!" Iata ce replici taioase i-a transmis mama sa, dupa despartirea de Alexandru Bobicioiu!

Autor: Daniela Iliuta

Bianca a marturisit cat de mult au afectat-o replicile dure ale mamei sale.

Dupa un prim esec amoros, in casa "Puterea dragostei", dupa despartirea de Madalin None, Bianca a incercat sa formeze un cuplu cu Alexandru Bobicioiu, insa nici de aceasta data soarta nu i-a suras, caci relatia lor s-a sfarsit rapid.


Cu ochii in lacrimi, Bianca a marturisit ca mama sa i-a transmis cateva mesaje extrem de dureroase, care au pus-o serios pe ganduri si au determinat-o sa isi evalueze cu atentie atitudinea si actiunile realizate pana in prezent in casa "Puterea dragostei" pentru a nu mai avea de suferit.


"Mi-a spus sa nu ma mai injosesc! Nu m-am injosit pentru ca eu stiu ce e intre mine si el! De cand m-am despartit de Alexandru Bobicioiu nu am mai vorbit cu ea! I-am spus ca imi place de Alexandru Oianu si a spus ca nu! Ea vrea pe altcineva langa mine!", a spus Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”