Proba orală la română, testul suprem pentru Roxana de la "Puterea dragostei". Ce-a făcut la examenul de Bacalaureat

Autor: Raluca Vitu

Frumoasa și controversata Roxana de la “Puterea dragostei” este celebră pentru răbufnirile și scandalurile pe care le provoacă mereu în casa iubirii.

Tânăra, de 26 de ani, are o fire extrem de vulcanică și pur și simplu nu se poate abține, în situațiie mai tensionate, să nu spună lucrurilor pe nume într-o manieră nu tocmai diplomată. Roxana are un vocabular destul de colorant și nu se ferește să folosească fel de fel de injurături sau de cuvinte dure în conversațiile cu ceilalti concurenți.

Citeste si: Ce SEXY e Lavinia de la "Puterea dragostei" în lenjerie intimă! Poza INCENDIARĂ a scăpat pe internet

Mulți spun despre ea că lipsa educației ar fi principal justificare a comportamentului sau agresiv și a limbajului vulgar, iar această constatare nu este chiar departe de adevăr dacă ne luăm după rezultatele pe care le avea la școala Roxana.

Citeste si: Larisa și Adrian, durere în suflete și regrete! Ce s-a întâmplat între ei după plecarea lui din casa "Puterea dragostei"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana a terminat Liceul Tehnologic “Al. Ioan Cuza” din Slobozia, iar la proba orală de limba română a avut rezultate mediocre, primind calificativul “Mediu”.

Iată dovada: