Bogdan Iordache, fostul concurent de la "Puterea dragostei", transformare fizica uluitoare! Iata cum arata acum tanarul, aflat inca in cautarea marii iubirii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2022, 22:45

Bogdan a fost unul dintre concurentii cei mai echilibrati si indragiti de public din casa "Puterea dragostei"

Bogdan a parasit emisiunea "Puterea dragostei" in urma cu o luna, chiar in momentul in care isi dorea sa o cunoasca mai bine pe Roxana, dupa ce recunoscuse recent ca ii place de controversata concurenta. Bogdan a suferit un soc teribil atunci cand a fost votat de catre colegi sa plece acasa. Acesta a sustinut ca totul a fost un complot bine pus la punct de ceilalti concurenti, care isi doreau sa il indeparteze.

Bogdan a plecat cu un gust amar din emisiune dupa ce a fost votat fara sa isi fi exprimat dorinta de a fi eliminat, insa cu toate acestea tanarul a marturisit ca pastreaza in suflet si multe amintiri frumoase, care i-au marcat in mod placut sederea in casa "Puterea dragostei". Acesta a tinut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor sai, care l-au sustinut mereu.

"Casa Puterea Dragostei a fost o experienta cat se poate de frumoasa pentru mine! Cu toate ca au existat conflicte, am trait și momente superbe, pe care eu nu le voi putea uita vreodata! Chiar daca astazi am parasit casa, am ramas cu o amintire frumoasa in suflet! Salutari tuturor!!! Va iubesc mult!", a declarat Bogdan.

Citeste si: Roxana, de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum a fost surprinsa concurenta chiar de iubitul ei, Bogdan Mocanu, care pare topit dupa noua ei infatisare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa revenirea in tara, Bogdan a parut ca s-a resemnat si ca si-a revenit dupa tristetea provocata de eliminarea din emisiune si si-a reluat activitatile obsnuite.
In ultima vreme a calatorit mult si a tinut sa le impartaseasca si fanilor sai momentele frumoase traite. De curand, Bogdan a recurs la o schimbare radicala de look, acesta si-a ras barba si arata mult mai tanar si cu o carisma aparte.

Semn ca se afla inca in cautarea unei iubite.

"Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea!", a scris Bogdan pe contul lui socializare

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.