Cum se prepara corect carnea de miel ca sa NU miroasa! Secretul pe care putini il stiu

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 sep 2020, 02:55

Se apropie Pastele, asa ca de pe mesele romanilor nu pot lipsi preparatele din carne de miel .

Sunt multi, insa, care refuza friptura din cauza mirosului specific pe care aceasta carne il are. Iata cateva sfaturi de la maestrii bucatari prin care puteti indeparta mirosul neplacut al carnii de oaie. 

Pentru ca principala cauza a acestui miros este grasimea, aceasta trebuie indepartata cu cutitul inainte de gatire. Apoi carnea trebuie pusa in apa, cel putin 3 ore. Este recomandabil sa fie tinuta asa peste noapte. 

Pentru a fragezi, este recomandat sa fie tinuta in marinada cat mai mult timp. Marinada trebuie sa fie pe baza de vin, otet sau suc si lamaie si condimente si ulei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru un gust ideal, se recomanda condimente precum ghimbir, cimbru, usturoi, piper sau rozmarin. Incercati aceste trucuri si veti obtine cea mai buna friptura de carne de miel din cate ati mancat.