Thalida a dat cartile pe fata! Concurenta a facut dezvaluiri socante din culisele trecutului ei amoros! Iata ce artist celebru a fost primul barbat din viata ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 12:50

Thalida a facut marturisiri neasteptate despre primul barbat din viata ei.

Vizibil emotionata, Thalida a dezvaluit ca prima ei relatie si cea care i-a schimbat total viata, a fost cu un artist celebru. Aceasta si-a luat inima in dinti si a marturisit ca primul barbat din viata sa a fost Kamara, de la "Alb Negru", alaturi de care a trait o iubire intensa. Desi experienta a schimbat-o radical ca femeie, Thalida a declarat ca a si suferit foarte mult, deoarece din partea lui Kamara nu a simtit aceeasi mare dragoste.

"Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început cî nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv. Mi-a zis de la început că nu vrea o relație.

M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape!", a spus Thalida.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.