Detalii socante despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu: cine a fost prima persoana care i-a gasit trupul fara suflare

Autor: Bogdan Mihai

Apar noi informatii in cazul tragicului accident in urma caruia a murit Razvan Ciobanu.

Se pare ca ora la care s-a produs tragedia a fost 07:15, in aceasta dimineata, pe raza localitatii Sacele din Constanta.

In urma impactului violent trupul lui Razvan Ciobanu a fost proiectat in afara autoturismului. Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, prima persoana care l-a descoperit a fost un fermier care trecea prin zona.

Acelasi fermier a anuntat si autoritatile. Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Razvan Ciobanu a pierdut intr-o curba controlul autoturismului pe care il conducea si s-a izbit violent de mai multi copaci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din primele informatii la fata locului nu s-au gasit urme de franare, iar creatorul de moda nu ar fi purtat centura de siguanta, greseala care i-a fost fatala.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.